70/630-7398
Telefon: 30/646-5059

Kukamosás

Kukamosás tisztán, hatékonyan

Szemétledobócső tisztítás:


A lakótelepi házak nagy részében található szemétledobó csöveknél szintén felmerül a makacs szennyeződések problémája, nem beszélve az ennek következtében fellépő tűzveszélyességről. A már bevált forró vízre és magas nyomásra alapozzuk technológiánkat mely szintén egyedülálló a hazai piacon. 

Speciális mosófejeknek, erős keféknek, 180 bar nyomásnak és a 80 fokos fertőtlenítőszeres, forró víz együttes erejének köszönhetően a szemétledobó csövek hatékony tisztítását tudjuk biztosítani ügyfeleinknek. Egy ledobócső tisztítása 40-45 percet vesz igénybe. A mosási napon, előre egyeztetett időpontban speciális gépjárművünk megjelenik a megrendelőnél, akitől csak az autónk vízcsapra való csatlakozásának lehetőségét kérjük. Ezután kollégáink elvégzik a forró vizes, speciális csőtisztítást.
Szemetesedény tároló helységek tisztítása:


Szinte minden lakótelepi háznál a szemetesedények egy tárolóhelységben találhatóak. A szennyeződések a helység funkciójából adódóan itt is nagymértékben előfordulnak, nem beszélve a baktériumokról és a kellemetlen szagokról. A hatékony tisztítás érdekében itt is a fenti gép erejével dolgozunk, tehát a 180 bar nyomással és 80 fokos forró vízzel. 

A helységek tisztítását, fertőtlenítését a mosható falakon és a helység padozatán is elvégezzük.