70/630-7398
Telefon: 30/646-5059

Kukamosás

Kukamosás tisztán, hatékonyan

Rólunk

Dantes Közszolgáltató és Kereskedelmi Kft.Dantes Kft.

Cégünk környezetünk igényeit figyelembe véve 9. éve végzi tevékenységét, a kukamosást, szemétledobó csövek és tároló helyiségek tisztítását, fertőtlenítését, valamint járófelületek jégmentesítését.

Mint azt mindenki tapasztalja, sajnos a minket körülvevő, mindennapos életünk folyamán keletkező hulladék kezelése és elhelyezése egyre nagyobb problémát okoz. A hulladéktároló helységek, szemétledobó csövek és szemétgyűjtő edények nagyon sok fertőzésnek és baktériumnak adnak otthont, nem beszélve a kellemetlen szagokról és látványról. Cégünk ennek a problémának a megoldására kínál lehetőséget egy korszerű kukamosási technológiával. 

Mindenki előtt ismert a hagyományos módszer, amikor a kukát az udvaron, utcán felborítva slaggal és némi fertőtlenítőszerrel próbáljuk a baktériumokat és az odaszáradt szennyeződéseket távozásra bírni. Ez általában több-kevesebb sikerrel és nem kevés bosszúsággal jár. A nem túl hálás feladat és az eredmény is kétséges, nem beszélve az ilyen jellegű kukamosás, takarítás közben keletkező fertőzések, betegségek veszélyéről.

A rendszeresen igénybevett szolgáltatásunkkal megszabadulhat a kukamosás kellemetlen feladatától és egyben biztosítjuk Önnek kukái higiénikus állapotát. 

Cégünk mobil és telepített mosóállomások üzemeltetésével végzi a kukamosást, szemetes konténerek tisztítását. Gépeink megfelelnek az Európai Uniós elvárásoknak.