70/630-7398
Telefon: 30/646-5059

Kukamosás

Kukamosás tisztán, hatékonyan

Kukamosás

Telefonos egyeztetés alapján megbeszélt címen megjelenik gépkocsink és a kukamosást a helyszínen végezzük el, melynek időpontja igazodik a szemétgyűjtő edények ürítési rendjéhez. 

Gépünk korszerű, nagy teljesítménye biztosítja a kukamosáshoz szükséges percenkénti 152 liter 60 fokos forró víz használatát. A gép működése közben erős mosókefék segítik, hogy a legmakacsabb zsírszennyeződések is el legyenek távolítva. A gépben 70 bar víznyomás teszi lehetségessé a szemétgyűjtő edények tisztaságát. A kukamosás egy illatosított, fertőtlenítőszeres kezeléssel fejeződik be, mely időlegesen védelmet biztosít a baktériumok, lerakódások megtelepedése ellen. A mosáshoz szükséges mosóvizet a gép saját tartályából biztosítjuk. A kukamosás folyamán keletkező piszkos vizet szintén a berendezés tartályában elszállítjuk, ezzel nem szennyezve az Ön környezetét. Egy kuka átlagos mosási ideje 1-2 perc. A berendezés alkalmas 80-1500 literes szemetes konténerek mosására. 

A szeméttároló kukák, konténerek esetében a mosást megelőzően meglévő sérülésekből, az edények elhasználódás miatti állapotából eredő károkért nem vállalunk felelősséget!